torsdag, oktober 6

Eller?

Frågan lyder:
Har jag faktiskt frångått allt jag stått för och gjort cupcakes?
Var. Går. Gränsen. Mellan cupcake och muffins!?

7 kommentarer:

Challe sa...

Det ser onekligen lurt ut. Enligt min egen väldigt okunniga vinkel så ser det väldigt cupcakeigt ut. Använder man sprits och dekorationer, ja...då är man nog inne på cupcakes. Hade det varit lite florsocker på eller på sin höjd lite florsockerglasyr hade jag nog tagit dem för muffins.

Kanske har någon annan koll på gränsdragningen i bakverkens värld. jag är inte så mycket för termer...mer för att fylla magen=)

KusinVitamin sa...

Det där absolut cupcakes, tom på den högre nivån om jag får säga mitt.

När det börjar att gå från enbart muffins till att även innehålla kladdiga detaljer (så som den fiiint spritsade smeten av något slag) och det sjukt fina dekorativa blomman, då har man gått från muffins till cupcake. Då har det faktiskt blivit mera av en sport att göra de förväntande besökarna lite snopna och imponerade och inte enbart en söt tingest att fylla magen med, såsom vanliga enkla muffins torde vara.

Så absolut cupcake.
Fina är dom också.

4 av 5 skånska tummar upp får dom.

Pappapokerface sa...

är dom slut när jag kommer hem från jobbet eller?

/Thildisen sa...

Det där är cupcakes! Tro mig, jag är själv fast i träsket... vänta bara snart börjar du sätta de gamla hedlig negerbollarna på en pinne och kallar dem på cakepops. Tro mig, slutet är nära!!!! ;)

Sara sa...

Har DU gjort de där konstverken? På rikt?? *impad*

Erika sa...

Waw, vad fina!

Erika sa...

Förresten, igår var jag å Mirja å handlade på ICA. Hon hittade en sån där form i silikon och sa, kolla cup-cakes-formar. Jag svarade: Näj, det är muffinsformar, det säger Ankan. Och så läser jag det här idag... Förvirrande!