tisdag, oktober 19

Jag hoppas att det där är senap...

I morse konstaterade jag att jag inte hade en enda ren BH. Tror inte det hänt sen....ja...sen jag köpte min första faktiskt.
Noll användbara. Och då har jag inte varit särskilt nogräknad ska jag säga.
Jag övervägde att det kanske skulle gå för sig att använda "den som bara hade lite bajs på högra kupan".
Men nånstans slog ändå nödbromsen till.
För alla som har/haft småbarn hemma är detta säkerligen inte nån nyhet, men jag slås dagligen av hur man tillåter gränserna att flyttas fram och suddas ut.

"Oj - nu rinner det längs magen igen. Jag torkar av mig med denhär, vad-det-nu-är.....Aha ett par smutsiga kalsonger. Jaja - kunde varit värre".

"Hmmm.....vad är det för konstig, mörk fläck i sängen? Aha - en ruttnad navelstump. Jaja - jag lägger den på nattygsbordet så länge, så tar jag den....sen. Fläcken i sängen syns ändå inte eftersom vi har det så mörkt när vi sover. Varje natt".

"Vad satte jag foten i? Aha - en hopvikt kissblöja som jag kastade ner på golvet i natt. Jaja, det skvätte inte så mycket iallafall. Tar den sen...."

Hoppas att nån vänlig själ kan installera nån sorts doftlarm vid ytterdörren så att det åtminstone piper ordentligt om jag försöker gå ut och visa mig offentligt i alltför chanserat skick....
Alternativt att man kan få nån form av checklista för "hur man undviker att bli en riktig äckel-prick" med tio enkla punkter som man betar av dagligen?

Så är hon ren i allafall en stund.

2 kommentarer:

Helena sa...

Alltså... det är spännande hur långt ned på skalan man kan sjunka. Jag slutade till och med att färgkoda garderoben :) Strumporna kunde ligga huller om buller. Jag spritade inte ens av diskbänken då jag var som tröttast... :)

Anna sa...

Haha, och jag har inte ens sminkat mig idag!